908 Articole

rezultate preluate din toată arhiva de articole

În fiecare dimineață în care mă trezesc mi se pare că e un banc prost tot ceea ce trăim. Mugur Grosu (video)

De Difuzor GF| 16 Iulie, 2018 | Categorie: meseriași | Vizualizări: 2843

Astăzi îl cunoaștem mai bine pe Mugur. Mai în glumă mai în serios el ne spune câteva lucruri simple care ar trebui să fie suficient de convingătoare. Mai e o lună în care putem sprijini semnând inițiativa farapenaliinfunctiipublice.ro

Sunt atât de mulți oameni care-ți confirmă că și ei văd chestia asta firească, faptul că lupul chiar trebuie să fie paznic la oi, și de când lupul trebuie să fie discriminat. De unde atâtea abuzuri împotriva lupului, și toată hăituiala asta, și toate gardurile, tot acest sistem paralel întors împotriva lupului, că sunt milioane de lupi în lumea asta care suferă...Și tot discursul ăsta făcut să convingă oile. Mi se pare rudimentar, prea în bătaie de joc, prea gros, prea lat ca să fie adevărat.

De-aia în fiecare dimineață în care mă trezesc mi se pare că e un banc prost tot ceea ce trăim și că la un moment dat o să apară Dragnea la TV și o să ne spună că totul a fost un performance, hai că v-am păcălit pe câțiva, chiar ați pus botul...

Deci nu e verosimil. Și dacă s-ar întâmpla doar în România chestia asta..asta-i mai nasol...se pare că toată omenirea se întoarce așa într-un bad trip.....
......
Nu e nevoie de foartă multă negociere, de specialiști în codul penal și în drept ș.a.m.d. ca să știi ce e binele și ce e răul. Noi ne-am obișnuit cu răul în trepte, cu răul ăla care la un moment dat, vedeam că-i putem supraviețui, la un moment dat îl puteam schimba, îi puteam găsi paleative, găseam un orizont în ziua în care părea să fie fără orizont, și într-un fel sau altul ne-am trezit pactizând sau coabitând cu dușmanul.
......
Cât de greu e să semnezi ceva, cât de greu e să spui nu, până aici, să-ți spui ție nu? Pănă aici inepției mele, până aici lenii mele, lehamitei mele, îndoielilor mele. E un lucru atăt de simplu, să spui nu.




Și pentru ca tot efortul nostru să nu fie degeaba, aici semnăm și dăm mai departe:
farapenaliinfunctiipublice.ro

Montaj complet mai jos
BUJOR STOICOVICI - muzician
CARLA DUSCHKA - asistent universitar
CIPRIAN N. ISAC - graphic designer
DRAGOȘ LUMPAN - fotograf, film maker
EUGEN CIURTIN - istoric al religiilor
LAURA JIGA ILIESCU - etnolog
LUIZA ZAMORA - instigator cultural
MĂDĂLINA MIREA - istoric de artă
MUGUR GROSU - poet, publicist
RADU VANCU - scriitor

IMAGINE DRAGOȘ LUMPAN
MONTAJ CRISTINA BACIU
SUBTITRARE ALINA ELISABETA MANEA



Și pentru ca tot efortul nostru să nu fie degeaba, aici semnăm și dăm mai departe:
farapenaliinfunctiipublice.ro

Mugur Grosu s-a născut în 1973 în Constanța. La 5 ani a luat primele lecții de pian și a început să frecventeze clubul de jazz al lui Harry Tavitian, artist cu care avea să lege o trainică prietenie, considerându-l părintele său spiritual. A debutat literar în 1990 în revista Tomis. Criticul literar Marin Mincu i-a publicat primele texte în volum, în antologia Starea de plasmă din 1999, și i-a girat debutul editorial, cu volumul Haltera cu zurgălăi (Editura Pontica, 2001). În 2007-2008 a fost redactor-șef adjunct al revistei Tomis.
Cărți publicate
    •    Haltera cu zurgălăi (poezie, Ed. Pontica, 2001);
    •    Măcelărie (publicistică, Ed. Tomis, 2006);
    •    sms / ei respiră și fac dragoste ca și fluturii (experiment, Ed. Vinea, 2006);
    •    press / troleul 43 s-a spanzurat cu cordonul de la capot (experiment, Ed. Vinea, 2007 / ediția a II-a în 2009)
    •    Grossomodo (poezie, Ed. Tracus Arte, 2011)
    •    Status (proză / experiment, Ed. Herg Benet, 2013)

Mai multe aici: Wikipedia



 

mugur grosu fara penali in functii publice video

Despre autor

Difuzor GF
Material furnizat de prietenii sau partenerii noștri (Radio România Cultural, Fundația Cărturești, One World Romania, Zeppelin, Igloo media, Centrul Ceh, Centrul Național al Dansului, Graphicart-News, Asociația Ephemair, Poster Jam, Editura Cartea Copiilor, Editura Frontiera) sau provenind din arhiva Graphic Front, biblioteca Atelierului de grafică, sau alte surse. (menționate de fiecare dată la sfârșitul articolului)
Dacă dorești să distribui o informație din zonele noastre de interes, scrie-ne la adresa hello@atelieruldegrafica.ro